Gerucht: Nintendo komt met nieuw platform op GDC

Het lijkt erop dat Nintendo bezig is met een nieuw platform dat aangekondigd wordt op de Game Developers Conference. Dit is vernomen uit een bron die contacten heeft met verschillende uitgevers voor Nintendo. Hij had het volgende te zeggen:

Just heard a rumour that you may be interested in: Nintendo are going to announce a new platform at GDC. Some devs have already started work on it.

Het lijkt er dus op dat verschillende ontwikkelaars zelfs al bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe software. Het zou ons niet verbazen als dit gerucht waar is, aangezien enkele dagen geleden Satoru Iwata al enkele details liet doorschemeren over hun toekomst op het gebied van hardware. Het is nu dus nog afwachten tot de GDC dit jaar, die zal plaatsvinden van 9 tot 13 maart.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?