Gerucht: Nintendo Direct juni geschrapt door COVID-19

Geplaatst:
Aangepast: 1 mei 2020 12:26

De Nintendo Direct van juni is kennelijk geschrapt als we VentureBeat moeten geloven. Dit komt voornamelijk door de lastige situatie omtrent het coronavirus.

Nintendo heeft tegen hun partners verteld dat ze dit jaar geen Nintendo Direct gaan houden in juni. Normaal doen ze die elk jaar, sinds 2013, om mee te liften op de publiciteit van de E3. Nu weten we natuurlijk ook dat de E3 van 2020 geannuleerd is, maar Nintendo heeft nog niks aangekondigd als vervangend evenement. Volgens VentureBeat zijn de omstandigheden en het thuis werken door het coronavirus de reden dat de Nintendo Direct niet door kan gaan. Vele mensen willen natuurlijk meer weten over de nostalgische Mario-games die naar de Nintendo Switch komen, maar het kan zomaar zijn dat we wat langer moeten wachten op die informatie.

Wanneer we weer een Nintendo Direct kunnen verwachten is onbekend.

Bron: VentureBeat
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord