Gerucht: Nieuwe Zelda in november?

De Amerikaanse retailer Gamestop heeft in een intern document de datum voor de release van de nieuwe Zelda op 1 november gezet. Aangezien andere data van games, die al eerder bevestigd zijn, kloppen in dit overzicht lijkt het verschijnen van het volgende Zelda avontuur op 1 november dus redelijk concreet.

Maar, nog niets is officieel gemaakt door Nintendo en daarom plaatsen wij dit nieuwsbericht dus onder het kopje Gerucht. Misschien krijgen we op de aankomende E3 wel het verlossende woord te horen? We wachten af...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?