Check hier alle PlayStation State of Play content

Gerucht: Nieuwe versie PS3 Slim op komst

Een betrouwbare bron liet de videogamewebsite Eurogamer vandaag weten dat er in oktober een nieuwe versie van de PS3 Slim zal verschijnen. Deze versie zou een schijfruimte van maar liefst 250 GB bevatten en zou tevens in verschillende bundels worden aangeboden.

In Groot-Brittannië zou de console worden aangeboden in combinatie met Assassin's Creed 2, Gran Turismo 5 of Uncharted 2: Among Thieves voor circa 300 pond, omgerekend zo'n 340 euro.

Het is voorlopig nog niet duidelijk of deze versie daadwerkelijk gaat verschijnen en of de bundels ook de grenzen van de Benelux oversteken. Hou Gameliner de komende dagen dus zeker in de gaten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?