Gerucht: Nieuwe Twisted Metal nog dit jaar?

Tijdens de dertiende en jaarlijks gehouden Interactive Achievement Awards heeft de presentator David Jaffe gehint naar een nieuwe game in de Twisted Metal franchise. Nadat iemand in het publiek al een paar keer de titel van de serie in de ronde had geschreeuwd, reageerde Jaffe met het volgende:

Soon... eight months? Nine months?

Of het hier echt om een nieuwe titel sinds Twisted Metal Head-on: Extra Twisted Edition gaat of dat Jaffe die irritante gast gewoon tot rust wilde manen weten we nog niet. De geruchten zijn bij deze in ieder geval opgelaaid.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?