Gerucht: Nieuwe titel Kojima inderdaad MGS5?

Het is alweer een paar dagen geleden dat er op de site van Kojima een pagina verscheen die aftelde naar een bepaalde datum. Er was een grasveld te zien, met daarop een grote '5' (of was het nou toch een 'S'?), wat misschien wel een hint was naar een volgend deel in de Metal Gear Solid franchise. Vandaag is er een nieuwe countdown gestart, en het begint er steeds meer op te lijken dat het inderdaad om het cijfer ging, in plaats van om de letter.

De nieuwe pagina is hier te zien. Het begint allemaal met de letters 'P', 'R' en 'E' die allemaal met een bliksemschicht worden ingeleid. Als je lang genoeg wacht krijg je het gezicht van een jonge Snake te zien, waardoor het gerucht dat het om MGS 5 gaat natuurlijk steeds groter wordt. We zullen zien of er op de E3 nog wat nieuws over deze geruchten wordt losgelaten.

Update: In het bronbestand van de Konami site is te zien dat het waarschijnlijk echt om de nieuwe Metal Gear Solid gaat. Hierin zitten namelijk delen van de titel in verstopt, waardoor de geruchten nu wel heel erg sterk lijken te zijn. Maar nogmaals, op de E3 horen we waarschijnlijk meer over deze game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?