Gerucht: Nieuwe Syndicate titel op stapel?

Er zijn aanwijzingen dat de Zweedse ontwikkelstudio Starbreeze een nieuwe Syndicate game gaat maken voor EA. Deze aanwijzingen komen voort uit het feit dat Starbreeze en EA vermeld worden op een aanvraag om de merknaam vast te leggen bij de United States Copyright Office.

In de eerdere Syndicate spellen bestuur je een groep cyborg soldaten die namens jouw misdaadsyndicaat andere syndicaten moet bestrijden. In wat voor jasje de nieuwe Syndicate game gestoken gaat worden en wanneer en op welke platforms de game uit gaat komen is vooralsnog onbekend.

Kennen jullie de oude Syndicate games nog? Zou jij uitkijken naar een nieuwe Syndicate titel? Deze oude rot in ieder geval wel!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?