Gerucht: Nieuwe Switch verschijnt vermoedelijk in 2021

Geplaatst:
Aangepast: 25 augustus 2020 12:19

Een insider Bloomberg, genaamd Takashi Mochizuki, heeft het eerdere bericht van de Taiwanese krant United Daily News over de komst van een next-gen Nintendo Switch bevestigd.

Volgens Mochizuki zouden de ontwikkeling van de volgende generatie Switch-specificaties nog in volle gang zijn. "Meer rekenkracht" en "4K-ondersteuning" noemde hij ook. Naast een nieuwe Nintendo Switch zouden er ook een heleboel nieuwe firstparty en thirdparty-titels verschijnen voor zowel toegewijde en minder toegewijde Nintendo-fans. De focus op die "belangrijke" ontwikkeling voor het begin van 2021 verklaart volgens Mochizuki ook waarom het momenteel zo stil is rondom de Japanse gamegigant.

Vooralsnog heeft Nintendo zelf nog niets losgelaten over de komst van een krachtigere Nintendo Switch. Neem het bovenstaande daarom nog maar met een korreltje zout.

Bron: Bloomberg

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord