Gerucht: Nieuwe Star Fox game?

Uit goede bron, die anoniem wilt blijven uit vrees voor vervolging, komt het nieuwtje dat Nintendo aan een nieuwe Star Fox game zou werken. Deze game zou voor DSi of Wii uitkomen. Alhoewel we echt nog niet meer weten te zeggen, is het bekend dat de nieuwe telg een nieuwe wind door de franchise zou moeten laten waaien. Maar tegelijkertijd ook dicht bij de oorspronkelijke versies blijven.

Wat denken jullie? Zou er ondersteuning zijn voor de Wii Motion Plus? Wat willen jullie graag zien in de nieuwe Star Fox game?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?