Gerucht: Nieuwe Sony controller?

Sony houdt zich klaarblijkelijk wel bezig met controllers. Zo heeft ze een paar dagen geleden een patent ingediend voor een "hand held game controller".

Waar zou hij voor dienen? Zoals je in de afbeelding kan zien, ziet hij er niet echt handig uit om een shooter mee te spelen. Misschien is het wel de nieuwe controller voor games als Buzz?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?