Check al onze gamescom content hier!

Gerucht: Nieuwe Silent Hill niet ver van ons vandaan

Het zal niet erg lang meer duren voordat Konami een nieuwe Silent Hill game uitbrengt. De laatste tijd gonst het op internet al van de geruchten en wij hebben zelf ook van goede bronnen begrepen dat een aankondiging niet ver in de toekomst zal plaatsvinden. Hoewel er nu dus weinig concrete informatie is, zal dat snel veranderen. We weten daarom helaas op dit moment onder andere niet op welke platformen het spel zal verschijnen en door welke ontwikkelaar het spel gemaakt wordt.

Aankomende vrijdag kun je op onze site de game Silent Hill: Shattered Memories voor de PlayStation 2 winnen. Deze prijsvraag wordt mogelijk gemaakt door Konami.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?