Check hier alle PlayStation State of Play content

Gerucht: Nieuwe PS3 Slim bundels opkomst

Als we de website play3-live.com mogen geloven dan zijn er een aantal nieuwe PlayStation 3 Slim bundels onderweg naar Europa. Volgens de website is Sony namelijk van plan om zeven aantrekkelijke bundels uit te brengen.

Zo zou de PS3 Slim samen met 2 Blu-Ray in één bundel worden gestopt en zullen er bundels verschijnen met daarin Need for Speed Shift, Uncharted 2, PES 2010,Tekken 6, Assassin's Creed 2 of Gran Turismo 5 .

Pack PS3 Slim + 2 Blu-Ray
Pack PS3 Slim + Need for speed Shift
Pack PS3 Slim + Uncharted 2
Pack PS3 Slim + PES 2010
Pack PS3 Slim + Tekken 6
Pack PS3 Slim + Assassin's Creed 2
Pack PS3 Slim + Gran Turismo 5

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?