Gerucht: Nieuwe Mario game

Er zijn weer een hoop geruchten te vinden op het net. Zo is er volgend nieuwtje dat we wel met een korreltje zout moeten nemen. Volgens Charles Martinet, de stem achter Mario, wordt er gewerkt aan een nieuwe Mario game. Hij heeft het echter niet over New Super Mario Bros. Wii of Super Mario Galaxy 2, maar over een totaal andere game. Lees zelf maar wat hij op Twitter wist te vermelden:

- Mama Mia!!!! I'm going to Seattle this week to record a new Mario game! Woo Hooo!!!!! I can hardly wait!!!!1

- Big day tomorrow! Seattle for a new Mario game! Yippee!!! And just as a joke, it's going to rain.in San Francisco tomorrow!

- Awesome new Mario Game! And it's not NSMB Wii, and it's not Galaxy 2, but it's going to be crazy fun!

Nu, op Twitter is het nog niet 100% zeker of Charles wel 'Charles' is. Het zou kunnen dat het een flauwe grapjas is die onder zijn naam verkeerd nieuws de wereld instuurt. Maar mocht het hem wel echt zijn, dan betekend dit dat we weer eens mogen uitkijken naar een gloednieuwe game met onze trouwe loodgieter in de hoofdrol...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?