Gerucht: Nieuwe LEGO Star Wars-game in ontwikkeling

Er is een nieuwe LEGO Star Wars-game in ontwikkeling. Tenminste, als we geluidsontwerper Matt Wood mogen geloven.

Star Wars en LEGO gaan al jaren hand in hand. Van bijna elke nieuwe Star Wars-film komt uiteindelijk ook een LEGO-game uit. De vermelding van een nieuwe LEGO Star Wars-game die in de maak is, is dan ook helemaal niet zo gek. Tijdens een van de panels van het Star Wars Celebration-evenement sprak geluidsontwerper Matt Wood van Skywalker Sound, het officiële audiobedrijf achter de Star Wars-franchise, over de verschillende Star Wars-projecten waar ze mee bezig zijn. Hij vertelt terloops dat er ook een LEGO Star Wars-game in ontwikkeling is. Een clip van het interview werd al gauw op Reddit geplaatst en er werd druk gespeculeerd over wat deze LEGO Star Wars-game precies gaat worden. Volgens bronnen van de gamingsite Eurogamer gaat het zelfs over een grote game die de 'ultieme Star Wars-ervaring' moet worden.

LEGO Star Wars

Het is dus met grote zekerheid te stellen dat er een nieuwe LEGO Star Wars-game in ontwikkeling is. Er is echter nog niets bevestigd door Warner Bros.

BRON Reddit

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?