Gerucht: Nieuwe LEGO Star Wars-game in ontwikkeling

Geplaatst:

Er is een nieuwe LEGO Star Wars-game in ontwikkeling. Tenminste, als we geluidsontwerper Matt Wood mogen geloven.

Star Wars en LEGO gaan al jaren hand in hand. Van bijna elke nieuwe Star Wars-film komt uiteindelijk ook een LEGO-game uit. De vermelding van een nieuwe LEGO Star Wars-game die in de maak is, is dan ook helemaal niet zo gek. Tijdens een van de panels van het Star Wars Celebration-evenement sprak geluidsontwerper Matt Wood van Skywalker Sound, het officiële audiobedrijf achter de Star Wars-franchise, over de verschillende Star Wars-projecten waar ze mee bezig zijn. Hij vertelt terloops dat er ook een LEGO Star Wars-game in ontwikkeling is. Een clip van het interview werd al gauw op Reddit geplaatst en er werd druk gespeculeerd over wat deze LEGO Star Wars-game precies gaat worden. Volgens bronnen van de gamingsite Eurogamer gaat het zelfs over een grote game die de 'ultieme Star Wars-ervaring' moet worden.

Het is dus met grote zekerheid te stellen dat er een nieuwe LEGO Star Wars-game in ontwikkeling is. Er is echter nog niets bevestigd door Warner Bros.

Bron: Reddit
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord