Gerucht: Nieuwe Knights of the Old Republic in de maak

Geplaatst:
Aangepast: 10 september 2021 11:37

Een nieuwe Knights of the Old Republic schijnt in de maak te zijn. En dit keer niet door Electronic Arts, maar een nieuwe studio.

Meerdere bronnen, waaronder Star Wars insider Bespin Bulletin, geven dit aan. Het is eerder ter sprake gekomen dat er een nieuwe Knights of the Old Republic zou komen. Echter was er eerder geen gerucht dat EA en BioWare niets te maken zouden hebben met het ontwikkelen van de game. Lucasfilm kondigde afgelopen maand wel aan dat ze Star Wars games ook open zouden stellen voor andere ontwikkelaars, waaronder Ubisoft, als deel van hun nieuwe gamelabel. Volgens Bespin Bulletin en een aantal andere bronnen is Knights of the Old Republic één van de games die nu door een ontwikkelaar buiten EA wordt overgenomen.

onbekend

De laatste Knights of the Old Republic game kwam uit in 2004.

Bron: Videogameschronicle

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

Series

Star Wars

Uitgever

Lucasfilm

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Aspyr Media

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord