Gerucht: Nieuwe Knights of the Old Republic in de maak

Een nieuwe Knights of the Old Republic schijnt in de maak te zijn. En dit keer niet door Electronic Arts, maar een nieuwe studio.

Meerdere bronnen, waaronder Star Wars insider Bespin Bulletin, geven dit aan. Het is eerder ter sprake gekomen dat er een nieuwe Knights of the Old Republic zou komen. Echter was er eerder geen gerucht dat EA en BioWare niets te maken zouden hebben met het ontwikkelen van de game. Lucasfilm kondigde afgelopen maand wel aan dat ze Star Wars games ook open zouden stellen voor andere ontwikkelaars, waaronder Ubisoft, als deel van hun nieuwe gamelabel. Volgens Bespin Bulletin en een aantal andere bronnen is Knights of the Old Republic één van de games die nu door een ontwikkelaar buiten EA wordt overgenomen.

Nieuwe Knights of the old Republic

De laatste Knights of the Old Republic game kwam uit in 2004.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?