Gerucht: Nieuwe DS in juni

Het is eigenlijk amper te geloven. De nieuwe DSi is nog maar net uit, de DSi exclusieve games moeten nog goed op gang komen en nu al zijn er geruchten dat er al snel een nieuwe DS komt. Volgens Soichiro Fukuda zou dit immers het geval zijn.

Hij denkt namelijk dat het nieuwe model van de DS al in juni 2010 op de markt zal komen, gezien de huidige markt en marktstrategieën van Nintendo. Of dat hij het bij het juiste eind heeft is slecht gissen. juni 2010 is namelijk maar een jaartje nadat de DSi is verschenen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?