Gerucht: Nieuwe Crash Bandicoot aankondiging in aantocht

Geplaatst: 9 december 2019 13:21
Aangepast: 9 december 2019 13:21

Er is hoogstwaarschijnlijk een nieuwe Crash Bandicoot aankondiging in aantocht. Deze onthulling wordt waarschijnlijk gedaan tijdens The Game Awards.

Het ziet ernaar uit dat er later deze week een nieuwe Crash Bandicoot aangekondigd wordt. Deze aankondiging vindt waarschijnlijk plaats tijdens The Game Awards. YouTuber Canadian Guy Eh heeft in de afgelopen paar dagen namelijk een aantal bekende influencers gespot die allemaal een Crash Bandicoot-speeltje hebben gekregen. Activision wil hiermee waarschijnlijk hinten naar een nieuwe Crash Bandicoot-game die in aantocht is. De uitgever heeft vorig jaar namelijk precies hetzelfde gedaan voor de aankondiging van Crash Team Racing Nitro-Fueled tijdens The Game Awards vorig jaar. Gezien dit jaar The Game Awards tien nieuwe aankondigingen bevat, lijkt het duidelijk dat we ook dit jaar een nieuwe Crash-game te zien krijgen.

The Game Awards 2019 vindt voor ons plaats in de nacht van 12 december op 13 december.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord