The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 3 maart 2017
  • PLATFORMEN Nintendo Wii U, Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Gerucht: Netflix wil Tom Holland hebben voor Zelda film of serie

Volgens een gerucht wil Netflix dat acteur Tom Holland de rol van Link laten vertolken in een serie of film gebaseerd op de The Legend of Zelda-franchise. Dat beweert nieuwsplatform We Got This Covered.

Er gaan al jaren geruchten rond dat Netflix en Nintendo bezig zijn met film of serie over de populaire Nintendo-franchise. Tot nu toe hebben de serie en gamegigant nog niks naar buiten gebracht over dit mogelijke project. Nu heeft We Got This Covered naar buiten gebracht dat Netflix plannen heeft om Spider-Man acteur Tom Holland te vragen om de rol van Link te vertolken. Volgens het nieuwsplatform komt het van dezelfde insider die eerder, maanden voor de officiële aankondigingen, al het nieuws van de prequel serie van The Witcher en Ben Affleck's terugkeer in The Flash-serie bracht. De insider wist niet of Netflix de acteur al benaderd had voor de rol.

Zelda11

Mocht dit gerucht kloppen en Tom Holland neemt de rol van Link aan, dan is dit zijn tweede rol als een populaire video game personage. Holland is namelijk nu bezig met de opnames van de Uncharted-film waarin hij de rol vertolkt van Nathan Drake.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?