Gerucht: Neemt Yakuza 3 het vliegtuig naar Europa?

De wereld van gaming is bijna perfect, zij het dat er een duidelijke grens bestaat tussen games die in Japan uitkomen en spellen die gereleased worden in Europa. Japanse games worden niet altijd naar het westen gebracht, maar andersom is het precies hetzelfde verhaal. Het leek erop dat ook Yakuza 3 nooit in Europa en de VS het levenslicht zou zien, maar door een anonieme bron is er weer hoop aan de oostelijke horizon.

Eerder dit jaar waren er al geruchten, maar nu zijn er nog meer aanwijzingen voor de komst van het spel. Volgens de bron is de vertaling van de game namelijk al klaar, en dat zou betekenen dat de game binnenkort ook hier in het westen uit gaat komen. Het zou in ieder geval vrij logisch zijn, aangezien de eerste twee Yakuza's uiteindelijk ook deze kant van de planeet hebben bereikt. Laten we hopen dat de geruchten waar zijn, zodat we eindelijk kunnen genieten van deze geweldige en zeer goed uitziende game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?