Gerucht: Motion controller ook voor oude games?

Al eerder schreef ik over dit nieuwe speeltje voor de PlayStation 3, de motion controller. Op de E3 werd deze getoond, en een leuke toevoeging kan het zeker worden.

Nu kan het alleen nog maar leuker worden, want Jack Tretton had namelijk nog een verrassende opmerking erover. Wat hij zei was het volgende:

I think our motion controller can be used with every game that's on the system now, and every game we're working on.

Dat zou dus betekenen dat ook oude PlayStation 3 games zullen werken met de motion controller. Wel geeft de opmerking aan dat hij denkt dat het kan, helaas is het dus niet helemaal zeker. Laten we het van harte hopen, zo kun je die oude games weer eens opnieuw spelen op een totaal andere manier.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?