Gerucht: Mogelijk toch nieuwe Assassin's Creed

Geplaatst:

In een recent geplaatste post op het platform 4Chan wordt gehint naar een nieuwe Assassin's Creed. Het zou gaan om een Assassin's Creed met de codenaam Legion. Gebruikers vermoeden dat de game zich afspeelt in het Oude Rome.

Assassin's Creed is niet onbekend met leaks. Elke game tot dusver is namelijk ruim van tevoren geleaked. Volgens dit gerucht verschijnt de nieuwe Assassin's Creed in 2020. De post vermeld dat 'Legion' zich af moet spelen in Rome rond de tijd van Marcus Aurelius en dat je kunt kiezen tussen twee characters, Cassius en Lucia. Ubisoft hoopt met deze game het oude Assassin's Creed gevoel weer terug te brengen. De game zou zogezegd een mix moeten worden tussen de oude en de nieuwe games waar vele fans al jaren op wachten. Volgens de post zit de game vol met flashbacks van de geschiedenis van Rome. De map bestaat voornamelijk uit het vasteland van Italië en een klein deel van Germanië en Gallië. Men denkt dat de reden van de release in 2020 gepaard gaat met het uitkomen van de nieuwe consoles. Als deze game de "next big thing" moet worden, dan lijkt dat de logische verklaring. Aangezien deze dan als launchtitel voor de nieuwe PlayStation- en Xbox consoles zou kunnen fungeren. Er wordt ook gehint naar een nieuwe Watch Dogs 3. Volgens het gerucht zal deze game wel dit jaar uitkomen.

Tot dusver zijn het enkel geruchten. Ubisoft kennende krijgen we vast spoedig meer te horen omtrent de nieuwe games en diens aankomende line-up.

Bron: 4Chan
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord