Gerucht: ModNation Racers naar de PSP?

Op releaselijsten van diverse groothandelaren staat ModNation Racers voor de PSP vermeld.

ModNation Racers kent vele eigenschappen van LittleBigPlanet dat eerder verscheen voor de PlayStation 3 en waarvan ook later een versie op de PSP uitkwam.

Het zou ons dus ook niets verbazen als dat zo ook met ModNation Racers gebeurd. In ModNations Racers kun je racebanen maken en je eigen personage samenstellen zoals met de Sackboys uit LittleBigPlanet. De game komt naar verwachting ergens midden mei uit, exclusief voor de PlayStation 3 en nu dus ook waarschijnlijk voor de PSP.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?