ModNation Racers

  • Ontwikkelaar United Front Games
  • Eerste releasedatum 21 mei 2010
  • Platformen PlayStation Portable, PlayStation 3
  • Gameliner score

Gerucht: ModNation Racers bèta in 2010?

De game ModNation Racers is een race concept drijvend op de LittleBigPlanet gedachte, create, play and share. Je kan zelf je race circuits bouwen en online delen en zelf je personage ontwerpen, alles in een cartoonachtige stijl.

Sony heeft op het Europese PlayStation blog onthuld dat er vrij vroeg in 2010 een bèta komt van de game voor Europa. Dit in een reactie op de onthulling van het feit dat er voor Amerika al een bèta komt vanaf 18 december tot 10 januari. De Europese bèta komt dus later maar zal wel exclusieve content bevatten, dit in tegenstelling tot de Amerikaanse bèta.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?