Gerucht: Microsoft USB-Drives 70 dollar?

Kotaku kwam vandaag met het gerucht dat Microsoft zelf USB-Drives op de markt gaat brengen. Dit is voor hen nieuwe technologie waarmee je een USB-stick kan gebruiken om content op te slaan.

Hier valt te lezen dat vanaf 6 april het bovenstaande mogelijk is. Kotaku meldde dat de 8GB USB-Drive 40 dollar zal gaan kosten. De 16GB USB-Drive zal 70 dollar kosten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?