Gerucht: Microsoft brengt Xbox Games Pass naar Switch

Geplaatst:
Aangepast: 25 februari 2019 10:41

Er gaan geruchten rond dat Microsoft van plan is om de Xbox Games Pass naar de Nintendo Switch te brengen. De geruchten ontstonden nadat het YouTube game kanaal Direct-Feed een video plaatste. In deze video werd verteld dat Microsoft zich klaarmaakt om de Xbox Games Pass uit te brengen op het populaire Nintendo console.

Een samenwerking tussen Xbox en Nintendo is zeker niets nieuws. Zo doken eerder dit jaar al geruchten op dat Xbox Live ook op de Switch uitkomt. De Xbox Games Pass is een abonnement waarmee je voor een laag bedrag per maand toegang krijgt tot meer dan honderd Xbox en Xbox 360 games. Als de Xbox Games Pass op de Nintendo Switch uitkomt, wordt het mogelijk om bekende Xbox games als Halo, Gears of War en de Forza franchises te spelen.

Of de Xbox Games Pass ook echt uitkomt op de Switch is nog niet officieel bevestigd.

Bron: The Inquirer

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord