Gerucht: Microsoft brengt volgend jaar tweede next-gen console uit

Geplaatst: 5 december 2019 13:06
Aangepast: 5 december 2019 13:06

Microsoft brengt volgend jaar een tweede next-gen console uit. Deze console moet een goedkopere versie worden van de Xbox Scarlett Anaconda.

We weten allemaal dat Microsoft volgend jaar rond kerst de Xbox Scarlett lanceert. Deze console schijnt echter niet de enige te zijn die Microsoft uit gaat brengen. Verschillende bronnen spreken namelijk van een tweede console. Deze tweede console gaat Lockhart heten. De Lockhart is over het algemeen hetzelfde als de gewone Xbox Scarlett, die hoogstwaarschijnlijk Anaconda heet, maar wordt een goedkopere variant van de next-gen console. De Lockhart heeft volgens bronnen van de gamesite Kotaku geen schijflade, net zoals de huidige generatie Xbox One S All Digital. Daarnaast melden bronnen van techsite The Verge dat de Lockhart dezelfde CPU heeft als de Anaconda, maar dan met lagere kloksnelheden.

Xbox Project Scarlett wordt rond de feestdagen van 2020 verwacht. Wellicht krijgen we dan straks twee consoles om uit te kiezen.

Bron: Kotaku
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord