Gerucht: Microsoft brengt volgend jaar tweede next-gen console uit

Microsoft brengt volgend jaar een tweede next-gen console uit. Deze console moet een goedkopere versie worden van de Xbox Scarlett Anaconda.

We weten allemaal dat Microsoft volgend jaar rond kerst de Xbox Scarlett lanceert. Deze console schijnt echter niet de enige te zijn die Microsoft uit gaat brengen. Verschillende bronnen spreken namelijk van een tweede console. Deze tweede console gaat Lockhart heten. De Lockhart is over het algemeen hetzelfde als de gewone Xbox Scarlett, die hoogstwaarschijnlijk Anaconda heet, maar wordt een goedkopere variant van de next-gen console. De Lockhart heeft volgens bronnen van de gamesite Kotaku geen schijflade, net zoals de huidige generatie Xbox One S All Digital. Daarnaast melden bronnen van techsite The Verge dat de Lockhart dezelfde CPU heeft als de Anaconda, maar dan met lagere kloksnelheden.

Project Scarlett

Xbox Project Scarlett wordt rond de feestdagen van 2020 verwacht. Wellicht krijgen we dan straks twee consoles om uit te kiezen.

BRON Kotaku

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?