Gerucht: Microsoft brengt volgend jaar een schijfloze Xbox One uit

Geplaatst: 17 november 2018 18:30

Volgens techsite Turrott.com werkt Microsft aan een schijfloze Xbox One console. Deze moet volgend jaar uitkomen.

Turrott.com meldt dat het hier om een nieuwe variant op de bestaande Xbox One consoles gaat en niet om next-gen hardware. Deze Xbox One variant heeft geen schijflade en is bedoeld om een goedkopere variant van de Xbox One op de markt te kunnen brengen. Samen met deze nieuwe schijfloze console moet er ook een zogeheten ‘disc-to-digital’-programma komen waarbij gebruikers hun fysieke gameschijven in kunnen ruilen tegen digitale downloadcodes. Tevens zal er ook een nieuwe variant op de Xbox One S komen. Deze heeft wel een schijflade en is enkel goedkoper dan het origineel.

Deze nieuwe varianten op de Xbox One en Xbox One S staan volgens de bron gepland voor 2019. Microsoft heeft zelf momenteel nog niets bevestigd.

Bron: Thurrott.com
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord