Gerucht: Michael Jackson aan de games?

Michael Jackson kan je gerust als een van de meest succesvolle artiesten in de wereld zien. Het gaat de laatste tijd alleen wat minder met hem. Hij heeft geen geld meer. Later dit jaar zal hij nog gaan optreden op verschillende plekken in de wereld.

Naast zijn optredens zijn er nu ook geruchten over een Michael Jackson-game. Dit is niet Michael's eerste uitstapje naar de gamewereld. In de jaren 80 had je de game Moonwalker met hem in de hoofdrol. Volgens ontwikkelaar MJJ Productions zal de nieuwe game eind dit jaar verschijnen voor de PlayStation 3, PlayStation 2 en de Nintendo Wii. Inhoudelijk is er nog niks bekend over deze game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?