Metal Gear Solid: HD Collection
  • ONTWIKKELAAR Kojima Productions
  • EERSTE RELEASEDATUM 3 februari 2012
  • PLATFORMEN Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita
  • GAMELINER SCORE

Gerucht: Metal Gear Solid krijgt mogelijk PS5 remake

Volgens een YouTube-kanaal gespecialiseerd in gaming hardware krijgt de originele Metal Gear Solid een remake. De sequels krijgen naar verluidt remasters.

Het gerucht doet de ronde dat de originele Metal Gear Solid een remake krijgt die naar de pc komt en voor consoles exclusief naar de PlayStation 5. Het YouTube-kanaal RedGamingTech heeft dit gerucht de wereld in gebracht naar aanleiding van verschenen beoordelingen van de Taiwan Digital Game Rating Committee. Deze beoordelingen zouden aanduiden dat Metal Gear, Metal Gear Solid en Metal Gear Solid 2: Substance naar de pc komen. Naast de Metal Gear Solid-remake zegt RedGamingTech dat Metal Gear Solid 2, 3 en 4 een remaster ontvangen voor pc. Het is nog onduidelijk of de sequels ook naar de PlayStation 5 komen. Daarbij is Konami Collector’s Series: Castlevania and Contra tevens beoordeeld voor pc en krijgt daarom misschien ook een re-release. Vooralsnog is het afwachten of en in hoeverre de geruchten waar blijken te zijn.

Metal Gear Solid is niet de enige exclusieve game voor de PlayStation 5, als de game een exclusieve remake krijgt. Sony heeft de laatste tijd meer third-party exclusives gestrikt, zoals Project Athia van Square Enix.

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?