Gerucht: Metal Gear Solid krijgt mogelijk PS5 remake

Geplaatst:

Volgens een YouTube-kanaal gespecialiseerd in gaming hardware krijgt de originele Metal Gear Solid een remake. De sequels krijgen naar verluidt remasters.

Het gerucht doet de ronde dat de originele Metal Gear Solid een remake krijgt die naar de pc komt en voor consoles exclusief naar de PlayStation 5. Het YouTube-kanaal RedGamingTech heeft dit gerucht de wereld in gebracht naar aanleiding van verschenen beoordelingen van de Taiwan Digital Game Rating Committee. Deze beoordelingen zouden aanduiden dat Metal Gear, Metal Gear Solid en Metal Gear Solid 2: Substance naar de pc komen. Naast de Metal Gear Solid-remake zegt RedGamingTech dat Metal Gear Solid 2, 3 en 4 een remaster ontvangen voor pc. Het is nog onduidelijk of de sequels ook naar de PlayStation 5 komen. Daarbij is Konami Collector’s Series: Castlevania and Contra tevens beoordeeld voor pc en krijgt daarom misschien ook een re-release. Vooralsnog is het afwachten of en in hoeverre de geruchten waar blijken te zijn.

Metal Gear Solid is niet de enige exclusieve game voor de PlayStation 5, als de game een exclusieve remake krijgt. Sony heeft de laatste tijd meer third-party exclusives gestrikt, zoals Project Athia van Square Enix.

Bron: RedGamingTech
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metal Gear Solid: HD Collection

Series

-

Uitgever

Konami

Reviewscore

Platforms

Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita

Releasedatum

3 februari 2012

Ontwikkelaar

Kojima Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord