Check al onze gamescom content hier!
Mortal Kombat 11
  • ONTWIKKELAAR NetherRealm Studios
  • RELEASEDATUM 23 april 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Gerucht: Meer personages voor Mortal Kombat 11 onthuld

Het lijkt erop dat er meer personages zijn onthuld voor Mortal Kombat 11. Op de Steam site zijn verschillende achievements voor de game ontdekt.

Op de lijst van achievements lijken de personages Kung Lao, Cassie Cage, Frost, Kotal Kahn, Erron Black, Jacqu en Jade te worden bevestigd. Ook zijn er een aantal nieuwe personages die hun opwachting lijken te maken. NetherRealm Studios heeft dit nieuws nog niet bevestigd of ontkend, maar director Ed Boon heeft wel zijn mening op Twitter hierover gedeeld.

Mortal Kombat 11 komt op 23 april naar de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip ZeldenthuisPhilip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?