Gerucht: Media Molecule kondigt speciale Dreams stream aan, teaset bèta-aankondiging

Geplaatst:
Aangepast: 18 december 2018 12:20

Media Molecule, de ontwikkelaar achter onder andere Little Big Planet, heeft een speciale Dreams stream aangekondigd. Deze stream gaat wellicht ook gepaard met een nieuwe bèta-aankondiging.

Dreams is een creatieve game waarbij spelers in hun eigen wereld bijna alles kunnen creëren wat ze maar kunnen bedenken. Dreams werd tijdens de E3 van 2015 al aangekondigd. Tijdens de Sony Paris Games week datzelfde jaar werd aangekondigd dat de game in 2016 een bèta moest krijgen. Helaas is deze bèta uitgesteld. Gisteren heeft Media Molecule echter via Twitter een "Totally normal Dreams stream" aangekondigd. Deze vindt vanavond plaats en het gerucht gaat dat de nieuwe bèta tijdens deze stream aangekondigd wordt.

Dreams moet uitkomen op de PlayStation 4. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar vanavond vindt een speciale stream plaats waarin we hopelijk meer te weten komen.

Bron: Media Molecule Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dreams

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4

Releasedatum

14 februari 2020

Ontwikkelaar

Media Molecule

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord