DREAMS
  • ONTWIKKELAAR Media Molecule
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 februari 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE Avonturen, Simulatie
  • GAMELINER SCORE

Gerucht: Media Molecule kondigt speciale Dreams stream aan, teaset bèta-aankondiging

Media Molecule, de ontwikkelaar achter onder andere Little Big Planet, heeft een speciale Dreams stream aangekondigd. Deze stream gaat wellicht ook gepaard met een nieuwe bèta-aankondiging.

Dreams is een creatieve game waarbij spelers in hun eigen wereld bijna alles kunnen creëren wat ze maar kunnen bedenken. Dreams werd tijdens de E3 van 2015 al aangekondigd. Tijdens de Sony Paris Games week datzelfde jaar werd aangekondigd dat de game in 2016 een bèta moest krijgen. Helaas is deze bèta uitgesteld. Gisteren heeft Media Molecule echter via Twitter een "Totally normal Dreams stream" aangekondigd. Deze vindt vanavond plaats en het gerucht gaat dat de nieuwe bèta tijdens deze stream aangekondigd wordt.

Dreams moet uitkomen op de PlayStation 4. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar vanavond vindt een speciale stream plaats waarin we hopelijk meer te weten komen.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?