Gerucht: Mass Effect stopt bij Mass Effect 3

Mass Effect 2 ligt nog niet eens in de winkel of er gaan al allerlei geruchten de ronde over het vervolg op het deel. Er gaat zelfs al een gerucht rond over het feit dat Mass Effect 3 het laatste deel in de serie zal zijn. Gelukkig ligt het einde van de serie nog ver voor ons aangezien we eerst nog kunnen genieten van het tweede deel.

Of Mass Effect 3 daadwerkelijk het einde zal beteken voor de serie is dus nog niet officieel bevestigd. Bioware heeft echter wel al eerder aangekondigd dat Mass Effect een trilogie zou worden. Het zou dus goed mogelijk kunnen zijn dat de serie werkelijk naar drie delen stopt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?