Gerucht: Mass Effect 2 verschijnt januari 2010

Er is nog niets bevestigd door Electronic Arts of Microsoft, maar Mass Effect 2 lijkt in januari 2010 te verschijnen op Xbox 360 en PC.

Via een reclamecampagne op een internationale gamesite zijn we te weten gekomen dat Mass Effect 2 dus begin volgend jaar uitkomt. Hopelijk horen we vanavond tijdens de Microsoft persconferentie, of later deze week die van EA, wel de officiële datum.

Houd dus ons nieuws omtrent de E3 deze week in de gaten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?