Gerucht: Marvel Vs. Capcom 3 onderweg

Volgens de site Team Spooky komt er een nieuw deel binnen de Marvel Vs. Capcom-reeks. Deze site maakte vorig jaar ook bekend dat Super Street Fighter IV eraan kwam en maakte daarnaast een aantal nieuwe karakters bekend. Het zal dus kunnen dat ook dit gerucht waar blijkt te zijn.

De officiële aankondiging moet echter nog komen. Volgens de site hoeven we daar echter niet heel lang op te wachten, want als we Team Spooky mogen geloven dan zal MvC3 de game in mei officieel aankondigen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?