Mario Kart 8 Deluxe

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 28 april 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Gerucht: Mario Kart 8 komt naar de Nintendo Switch met nieuwe karakters

Volgens betrouwbare bronnen van Nintendo bevat Mario Kart 8 voor de Nintendo Switch nieuwe tracks, nieuwe speelbare karakters en en nieuwe modi. Deze versie belooft een combinatie van oud en nieuw te worden.

Voorlopig is het nog een gerucht en is er niets bevestigd. Verder schijnt de ontwikkeling van de titel al afgerond te zijn. Als het goed is, lanceert Mario Kart 8 voor de Nintendo Switch in de eerste drie maanden na lancering van de nieuwe console.

ontbrekende afbeelding

Kijk jij er naar uit om kennis te maken met nieuwe karakters? Laat het ons weten!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?