Mario Kart 7

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 2 december 2011
  • Platformen Nintendo 3DS
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Gerucht: Mario Kart 7 en Super Mario 3D Land naar de eShop?

Een gebruiker van het underground gamingforum GBATemp stuitte tijdens een routinecontrole van Nintendo's eShop-server tegen een interessante ondekking; hij vond digitale versies van Mario Kart 7 en Super Mario 3D Land tussen de Europese eShop-bestanden!

Dit zou mogelijk op een digitale release kunnen duiden van beide games in de eShop. Fans van de achterliggende en technische informatie kunnen de originele post van de gebruiker hier lezen.

Nintendo heeft nog niets losgelaten over de ontdekking. Mocht dit gerucht bevestigd worden, dan lees je het hier uiteraard zo snel mogelijk!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?