Gerucht: Mac versie van Steam op komst

Leden van de Steam community zijn sinds de laatste bèta versie van Steam, de gehele code van de applicatie aan het ontleden. Hierdoor zijn bepaalde codes ontdekt die aan kunnen tonen dat Steam binnenkort voor de Mac zou komen. Tot heden is het welbekende digitale distributiesysteem exclusief geweest voor Windows, maar daar kan dus verandering in gaan komen.

Velen games beschikbaar op Steam hebben op hun eigen website ook een Mac versie beschikbaar, dus de stap om Steam op de Mac uit te brengen is helemaal niet zo onlogisch. Er is echter nog geen officiële aankondiging geweest, maar we verwachten snel een reactie te krijgen op deze vondst.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?