Gerucht: Maakt Microsoft de overstap naar Blu-ray?

In een interview heeft de CEO van Microsoft, Steve Ballmer, duidelijkheid gegeven over zijn visie op de Blu-ray disc. Dit schijfje wordt al gebruikt in de PlayStation 3, maar de Xbox 360 heeft het tot nu toe laten afweten om de discs te gebruiken. Toch lijkt het er nu op dat Ballmer de komst van een externe Blu-ray drive heeft bevestigd.

Geen ingebouwde drive, maar een losse accessoire dus. Wat moeten we ons daar dan weer bij voorstellen, een losse Blu-ray drive die je naast je Xbox moet zetten? Klinkt vrij onhandig, maar wie weet zijn er andere plannen, die Microsoft dan tijdens de CES bekend zou kunnen maken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?