Gerucht: Live-action Pokémon-serie in de maak bij Netflix

Het lijkt erop dat er een live-action Pokémon-serie in ontwikkeling is bij Netflix. Er is een bekende naam aan de nieuwe serie verbonden.

Netflix is de laatste tijd dé thuisbasis geworden voor Pokémon-films. De zakmonstertjes zijn inmiddels al te zien in diverse series en films op de streamingservice. Blijkbaar smaakt de Pokémon-formule naar meer. Het lijkt er namelijk op dat Netflix de rechten heeft gekregen om te werken aan een live-action Pokémon-serie in de trant van Detective Pikachu. Niet gek, want Detective Pikachu was destijds de meest succesvolle videogame-film. Volgens geruchten wordt de serie geschreven door Joe Henderson, bekend van de Netflix-serie Lucifer. Hij zou tevens fungeren als uitvoerend producent voor de serie. Er zijn op dit moment nog geen details bekend over het verhaal en de insteek van de live-action Pokémon-serie. Het project zou nog in een vroeg stadium zijn.

Liveaction Pokmon serie Netflix1

Dit is niet de enige live-action-serie gebaseerd op een game die Netflix momenteel op de planning heeft staan. Netflix werkt namelijk ook aan een live-action Assassin's Creed-serie.

BRON Variety

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?