Gerucht: Live-action Pokémon-serie in de maak bij Netflix

Geplaatst:

Het lijkt erop dat er een live-action Pokémon-serie in ontwikkeling is bij Netflix. Er is een bekende naam aan de nieuwe serie verbonden.

Netflix is de laatste tijd dé thuisbasis geworden voor Pokémon-films. De zakmonstertjes zijn inmiddels al te zien in diverse series en films op de streamingservice. Blijkbaar smaakt de Pokémon-formule naar meer. Het lijkt er namelijk op dat Netflix de rechten heeft gekregen om te werken aan een live-action Pokémon-serie in de trant van Detective Pikachu. Niet gek, want Detective Pikachu was destijds de meest succesvolle videogame-film. Volgens geruchten wordt de serie geschreven door Joe Henderson, bekend van de Netflix-serie Lucifer. Hij zou tevens fungeren als uitvoerend producent voor de serie. Er zijn op dit moment nog geen details bekend over het verhaal en de insteek van de live-action Pokémon-serie. Het project zou nog in een vroeg stadium zijn.

onbekend

Dit is niet de enige live-action-serie gebaseerd op een game die Netflix momenteel op de planning heeft staan. Netflix werkt namelijk ook aan een live-action Assassin's Creed-serie.

Bron: Variety
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord