Gerucht: Link's Crossbow training krijgt vervolg

Het is nog niet officieel bevestigd, maar als het aan Eiji Anouma, producer van de Zelda games, ligt krijgen we een vervolg op de game Link's Crossbow Training. Anouma heeft namelijk aangegeven dat hij wel wat ziet in een nieuwe Crossbow Training game.

Anouma:

Ik denk dat we bijvoorbeeld de multiplayer modi intenser kunnen maken. Het origineel was eigenlijk een singleplayer game, maar ik dacht dat we er nu een echte multiplayer game met meerdere spelers tegelijk van zouden kunnen maken.

Het hoeft dus niet zozeer om een nieuwe Zelda RPG game te gaan. Daarbij heeft Anouma Nintendo nog niet weten te overtuigen om een tweede Link's Crossbow Training te maken. We zullen dus nog wel een poosje moeten wachten, maar misschien veranderd Nintendo nog van gedachte.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?