LIMBO
  • ONTWIKKELAAR Playdead
  • EERSTE RELEASEDATUM 8 april 2010
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita, PlayStation 4, iOS, Android, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Indie
  • GAMELINER SCORE

Gerucht: Limbo komt mogelijk uit voor de PlayStation 4

Het is nu nog een gerucht, maar Limbo komt mogelijk ook uit voor de PlayStation 4. Op de website van PEGI is te zien dat Limbo een rating heeft gekregen van 16 jaar en ouder voor de PlayStation 4. Ook zou de releasedatum van Limbo op de PlayStation 4 op 1 januari zijn.

Gamespot heeft aan ontwikkelaar Playdead gevraagd om een reactie aangaande dit gerucht. Het zou niet verwonderijk zijn, aangezien Limbo ook uiteindelijk naar de Xbox One is gekomen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?