Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Gerucht: Launch titels PlayStation 5 mogelijk niet cross-generation

De launch titels voor de nieuwe generatie PlayStation, de Playstation 5, zijn mogelijk niet cross-generation. Dat beweert Kotaku journalist Jason Schreier in de podcast Splitscreen.

De PlayStation 5 werd in oktober aangekondigd met een release voor het einde van 2020. Er zijn dan ook genoeg geruchten over welke games er met de release van het nieuwe console uit gaan komen. Tot nu toe zijn er een aantal games voor de PlayStation 5 onthuld, waaronder de game Godfall. Fans denken dat The Last of Us: Part II en Ghost of Tsushima, die volgend jaar nog op de PlayStation 4 uitkomen ook mogelijk launch titels gaan zijn van de PlayStation 5. Jason Schreier, journalist bij game-platform Kotaku, zegt echter dat de first-party games die bij de launch uitkomen geen cross-generation games gaan zijn en die alleen voor de PlayStation 5 uitkomen.

PlayStation 5

Om te zien welke games er echt bij de launch van de PlayStation 5 uit gaan komen moeten wij helaas afwachten totdat Sony zelf met meer informatie naar buiten komt. De PlayStation 5 komt eind 2020 wereldwijd uit.

BRON Kotaku

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?