Gerucht: Launch titels PlayStation 5 mogelijk niet cross-generation

Geplaatst:
Aangepast: 17 maart 2024 13:15

De launch titels voor de nieuwe generatie PlayStation, de Playstation 5, zijn mogelijk niet cross-generation. Dat beweert Kotaku journalist Jason Schreier in de podcast Splitscreen.

De PlayStation 5 werd in oktober aangekondigd met een release voor het einde van 2020. Er zijn dan ook genoeg geruchten over welke games er met de release van het nieuwe console uit gaan komen. Tot nu toe zijn er een aantal games voor de PlayStation 5 onthuld, waaronder de game Godfall. Fans denken dat The Last of Us: Part II en Ghost of Tsushima, die volgend jaar nog op de PlayStation 4 uitkomen ook mogelijk launch titels gaan zijn van de PlayStation 5. Jason Schreier, journalist bij game-platform Kotaku, zegt echter dat de first-party games die bij de launch uitkomen geen cross-generation games gaan zijn en die alleen voor de PlayStation 5 uitkomen.

PlayStation 5 Logo

Om te zien welke games er echt bij de launch van de PlayStation 5 uit gaan komen moeten wij helaas afwachten totdat Sony zelf met meer informatie naar buiten komt. De PlayStation 5 komt eind 2020 wereldwijd uit.

Bron: Kotaku

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord