Gerucht: Krijgt Vice City een re-release?

Acht jaar geleden bracht Rockstar Grand Theft Auto: Vice City uit. Deze game werd door velen beschouwd als de beste GTA-game aller tijden. Nu lijkt het erop alsof de game in een nieuw jasje opnieuw zal worden uitgebracht.

Onlangs verscheen er namelijk een nieuwe game op 'Australia's Classification Board', de organisatie die in Australië leeftijdsgrenzen stelt aan games. De nieuwe game heeft dezelfde naam als de 'gouwe ouwe' van Rockstar. Alleen het versienummer van het spel is veranderd naar 'modified' (zie afbeelding).

De console waarop de nieuwe Vice City uit moet komen is nog niet bekend, wel is de game vooralsnog al voor meerdere platformen (multi-platform) aangekondigd. Een downloadable game voor het PlayStation Netwerk en de Xbox Live Marketplace zou natuurlijk leuk zijn, maar daarover kunnen we op dit moment alleen nog maar speculeren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?