Borderlands

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gerucht: Krijgt Borderlands een GotY editie?

Volgens GameStop, een game-bedrijf in de Verenigde Staten, krijgen we in september een nieuwe, Game of the Year editie van Borderlands.

Op de website van GameStop staat de nieuwe editie zelf niet, maar wel is er een officiële strategiegids te vinden voor de GotY editie van Borderlands.

De inhoud van het te verschijnen pakket is nog niet bekendgemaakt, maar zal waarschijnlijk bestaan uit de game zelf plus alle tot nu toe uitgekomen DLC pakketten. Dit zijn 'The Secret Armory of General Knoxx', 'Mad Moxxi's Underdome Riot' en 'The Zombie Island of Dr. Ned'.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?