Gerucht: Konami en Bloober Team werken aan Silent Hill-game

Geplaatst:
Aangepast: 30 juni 2021 15:11

Konami en Bloober Team zijn een strategische samenwerking gestart. De samenwerking gaat mogelijk over een nieuwe Silent Hill-game.

Konami, uitgever van onder andere Silent Hill, en Bloober Team, ontwikkelaar van The Medium, gaan in de toekomst samenwerken aan horrorgames. De samenwerking betreft het maken van gezamenlijk content en het uitwisselen van kennis. Het is nog niet duidelijk om welke projecten het gaat. Volgens geruchten is eén van de projecten waar Bloober Team momenteel mee bezig is gerelateerd aan de horrorgame Silent Hill. Bloober Team heeft namelijk al eerder aangekondigd dat het werkt aan een horror-franchise van een bekende uitgever. Destijds werd er al gespeculeerd over een samenwerking met Konami. De laatste Silent Hill-game, Silent Hill: Downpour, werd in 2012 uitgebracht. Fans hoopten al een langere tijd op een nieuw deel of een remake en er deden al enkele geruchten de ronde dat Silent Hills uitkomt op de PS5. Ook ging het gerucht dat Sony Silent Hill wilde kopen. Konami bevestigde vorig jaar dat Silent Hill niet terugkomt.

onbekend

De samenwerking tussen Konami en Bloober Team staat vast. Het gerucht dat het om een nieuwe Silent Hill-game gaat, moet nog bevestigd of ontkracht worden.

Bron: ir.blooberteam.com
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Silent Hill

Series

Silent Hill

Uitgever

Konami

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Game Boy Advance, PlayStation

Releasedatum

1 augustus 1999

Ontwikkelaar

Team Silent

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord