Gerucht: Komt er een Nintendo 64 Mini aan?

Geplaatst: 15 oktober 2018 16:50
Aangepast: 15 oktober 2018 17:07

Afbeeldingen van wat eruitziet als een 3D-render van een Nintendo 64 Mini zijn onlangs op het internet opgedoken. Deze afbeeldingen zijn afkomstig van Twitter-account @nachoypistacho.

Op de afbeeldingen is een Nintendo 64 te zien waarbij de controllerpoorten achter een klepje zitten dat weggeschoven kan worden. Dit concept is in lijn met de manier waarop de controllerpoorten bij de SNES Classic Mini achter een klepje verborgen zitten.
Volgens de Twitteraar komen de afbeeldingen van een anonieme bron. Op Reddit wordt echter sterk aan deze afbeeldingen getwijfeld. Zo geeft men aan dat het klepje er niet stevig genoeg uitziet en is er commentaar op de belettering van het logo.

Of deze afbeeldingen authentiek zijn, is dus niet zeker. Na de NES Classic Mini en SNES Classic Mini, lijkt een Nintendo 64 Mini echter wel een logische volgende stap.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord