Bully: Scholarship Edition

  • Ontwikkelaar Rockstar Vancouver
  • Eerste releasedatum 7 maart 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PlayStation 4
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Gerucht: Komt Bully 2?

Tijdens een recente interview met The Gaming Liberty heeft componist Shawn Lee gezegd dat hij bezig is met een soundtrack voor Bully 2. Shawn Lee heeft ook aan het eerste deel van Bully meegeholpen, voor sommige bekend als Canis Canem Edit.

Yes. It looks like I will be doing the soundtrack for Bully 2 in the not so distant future.

Rockstar Games zwijgt in alle talen en wilt geen commentaar geven over deze geruchten. Het team van Rockstar Games heeft met het overzetten van de PS2 en Xbox 360-versie naar de Nintendo Wii grote fouten gemaakt, waarna 10% van alle werknemers ontslagen werden. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?