Gerucht: Komt Bethesda dit jaar met een nieuwe Fallout?

Geplaatst:

Bethesda komt mogelijk dit jaar met een nieuwe Fallout. Hoewel Bethesda op dit moment druk bezig is om Fallout 76 alsnog een succes te maken lijkt het erop dat er achter de schermen al aan een nieuwe Fallout-game gewerkt wordt

Dit kwam naar voren toen Amazon een lijst met game-releases online zette. Daar stond dat er een nieuwe Bethesda game gepland staat voor een release in 2019. Deze nieuwe game krijgt een release op de pc, PS4 en Xbox One. Op Amazon staat er geen specifieke datum, behalve dat de game dit jaar uitkomt. Wel staat er een dertien seconde lang durende video van een ramp countdown die vaak met de Fallout-franchise geassocieerd wordt. Wat ook niet duidelijk is of de game een geheel nieuwe Fallout-game is of een remaster van een van de eerdere games in de franchise. Wel is er bekend dat er een gewone en een Special Edition voor deze game uitkomt.

Hopelijk horen we later dit jaar of er inderdaad een nieuwe Fallout gaat komen in 2019.

Bron: Gamerant

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord