Gerucht: Kojima Productions en Xbox samenwerking bijna rond

Geplaatst:

De deal van de samenwerking tussen Xbox en Kojima Productions moet bijna rond zijn. Dat beweert de nieuwssite VentureBeat.

Er gaan al een langere tijd geruchten rond dat Xbox in gesprek is met de studio om de nieuwe game van Kojima uit te geven op de Xbox. Nu zegt Jeff Grubb van VentureBeat dat de onderhandelingen zich al in de laatste fase bevinden. Volgens Grubb hebben de partijen een intentieovereenkomst opgesteld met als doel de nieuwe game van Kojima Productions uit te geven op de Xbox. Op dit moment moeten de advocaten nog bezig zijn met de laatste puntjes op de I te zetten rond de samenwerking. Het lijkt dus nog een kwestie van tijd te zijn voordat de deal officieel rond is.

onbekend

Microsoft en Kojima Productions hebben zelf nog niets officieel aangekondigd. Lees dit bericht dan ook met een korreltje zout.

Bron: VentureBeat

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord