Gerucht: Kingdom Hearts III is in ontwikkeling

Er zijn momenteel al twee Kingdom Hearts games onderweg, namelijk voor de PlayStation Portable en Nintendo DS. Misschien komt er binnenkort wel een derde bij. In een interview met Utada Hikaru wordt er namelijk gesproken over Kingdom Hearts III.

Zo zou Hikaru een aanbod hebben gekregen van Disney om de theme song van de game te maken. Dit zal dus kunnen betekenen dat de game al in ontwikkeling is. Laten we in elk geval hopen dat we tijdens de Tokyo Game Show meer te horen krijgen over Kingdom Hearts III.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?